Nautička sezona i godina 2020. bliži se svom kraju. Zajedno s njom, nadamo se i nepredvidljive situacije koje smo susreli, usred Covid 19 svjetske pandemijske krize. U nadi smo da će se naši životi, što prije je moguće vratiti u staru, dobro nam poznatu normalu.

Ultra Sailing može biti zadovoljna postignutim rezultatima, obzirom na okolnosti poslovanja neposredno prije, tijekom i nakon nautičke sezone:

  • Isporučili smo sva plovila u dogovorenim terminima uz minimalno kašnjenje i tako ispunili svoj obveze prema brodogradilišta, bankama, klijentima i investitorima.
  • Omogući smo našim kupcima – novim vlasnicima plovila – da zajedre na svojim plovilima kako bi najbolje moguće koristili nautičku sezonu, kako za izolaciju, tako i za svoj zasluženi godišnji odmor.
  • Charter sezona, iako nešto kraća, bila je vrlo uspješna. I ove godine udomaćili smo stotine jedriličara, obitelji i zaljubljenika u sport na našim jedrilicama i katamaranima.
  • Naša nova charter baza u Puli (ACI Pomer) se pokazala kao odličan potez.

U našoj charter floti dobili smo najpopularnije i najnovije modele iz naših principala, to su prije svega novi Beneteau First 53 Yacht kojeg jedini nudimo u luksuznom charteru u svijetu (!) te najbolji katamaran 2020. godine – novi Fountaine Pajot Elba 45.

Sa više od 25 godina iskustva u nautici, Ultra Sailing s nestrpljenjem dočekuje 2021. nautičku sezonu, koja će, nadamo se biti izazovnija i uspješnija od 2020. godine. Naime, nema sumnje, Hrvatska će – i u ovoj sezoni – biti jedna od najuspješnijih turističkih i nautičkih destinacija u Europi i svijetu.

U najavi imamo nekoliko dolazaka u sezoni 2021., prije svega najnoviji model iz Beneteau grupe Oceanis 40.1, točnije jedan u Puli, drugi u Splitu. Fountaine Pajot brodogradilište je u 2021. godine najavio najnoviji model katamarana Isla 40 (umjesto uspješne Lucie 40). Također, dobili smo priliku uskoro preuzeti novu Islu 40 u Maestro-Vlasničkoj verziji. Nova Isla 40 „Island Escape“ biti će u našoj katamaranskoj bazi u marini Baotić – (Trogir-Seget)

U ponudi za naše klijente nudimo mogućnosti investicije u naš CM program za nekoliko raspoloživih modela. Za sve upite, detalje & komentare slobodno nam se javite.

Rado smo u kontaktu sa našim partnerima, klijentima, vlasnicima plovila i onima koji će to tek postati.

Vaša Ultra