First 44 (2023)

od 350.100 € (PDV nije uklj.)

FIRST 44 predstavljen je kroz dvije glavne vodilje, FIRST 44 i FIRST 44 PERFORMANCE, s različitim planom palube i opcijama za kobilice i jarbole. U verziji FIRST 44, kokpit je vrlo komforan s lijepim stolom u kokpitu, kao i svojom fluidnošću s ravnim pristupom velikim čistim prolazima. Četiri vitla, fiksni središnji blok za škotu i jarbol koji je postavljen dalje od krme, sve to povećava potencijal njezinog modernog plana jedrenja, definiranog učinkovitim glavnim jedrom i prednjim jedrima dobre veličine. Dva balastna spremnika od 300 litara, koji se mogu električno aktivirati s kormilarskih konzole, omogućuju održavanje punog potencijala plovila.

Na FIRST 44 PERFORMANCE, ergonomija palube proučavana je i razvijana imajući na umu regate s punom posadom. Oprema i sustavi potpuno su prilagođeni regatama, među kojima treba spomenuti protuklizne površine koje zamjenjuju tikovinu u kokpitu, šest dobro postavljenih vinča i konvencionalni klizač glavnog jedra.

First 44 nudi aerodinamičan raspored interijera koji je moderan i okupan prirodnom svjetlošću, kombinacijom bijelih lakiranih površina, drvenarija i ukusnih tekstila. S tri kabine i dva kupatila, interijer je dizajniran s kvalitetnim završnim obradama i materijalima za stvaranje profinjenog ugođaja. U salonu, poprečni stol prima do šest osoba i okrenut je prema kauču i navigacijskom stolu; njegov položaj u odnosu na jarbol olakšava cirkulaciju između kuhinje i vlasničke kabine, povećavajući osjećaj prostora

Ova atraktivna jedrilica, izvanrednog dizajna, danas je prirodna poveznica između First 36 i First 53. Kombinira performanse, eleganciju i udobnost zahvaljujući kvaliteti svoje opreme, koja će pružati izuzetna iskustva u jedrenju.

S novim FIRST 44, BENETEAU privlači najpoznatiji termin ''Cruiser-Racer'' (Krstač-Regatni): elegantna i udobna jahta koja pruža nenadmašan užitak pod jedrima. Velikodušan raspored jedara omogućuje First 44 da bude dinamičan i učinkovit u svim uvjetima.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi