U našoj ponudi nalaze se nove jedrilice renomirane tvrtke Beneteau koja već više od 120 godina potvrđuje kvalitetu svojih proizvoda kroz sustav konstantne inovacije.

Kada je Benjamin Beneteau proizveo svoju prvu jedrilicu 1884. godine, nije mogao zamisliti da će se njegova strast i ljubav za jedrenjem produžiti kroz generacija koja su ga pratila i s vremenom kreirala ime Beneteau kao jedan od najjači u svijetu nautike. Stećeni uspjeh u vođenju proizvodnje brodova je rezultat mukotrpnog rada, inovacija i duh pionira proizašlog od utemeljitelja koji je još uvjek kamen temeljac u nastavku poslovanja tvrtke kroz generacije.

Tvrtka Ultra d.o.o je službeni zastupnik za Beneteau u Hrvatskoj, mi smo naravno iskoristili duh vođenja Beneteau i kroz 16 godina poslovanja u ovom poslu smo nastavili poboljšati našu uslugu. Predstavljamo široki izbor novih i rabljenih Beneteau jedrilica i brodova s velikim brojem ponuđenih usluga kao što su najam jedrilica i charter management program.

Beneteau ponuda uključuje linije Oceanis i First s različitim dužinama od 20 do 62 stopi. Sve Beneteau jedrilice su rezultat vrhunskih projekata sa specifičnim karakteristikama za svaku liniju.

Naša ponuda rabljenih brodova uključuje jedrilice iz različitih Beneteau linija, no u našoj ponudi se nalaze i modeli drugih proizvođača, motorne jahte itd. Provjerite našu trenutnu ponudu…

Ako imate želju kupiti novu jedrilicu, a da pri tom ne želite imati brigu o njenom opremanju, vezu, održavanju, rezervacijama i ostalim troškovima koje plovilo donosi -nudimo Vam Charter management program.

Kao službeni zastupnik za Beneteau, Ultra d.o.o. je zadužena uz prodaju i za održavanje i servisiranje Beneteau jedrilica u Hrvatskoj. Ultra već nekoliko godina pruža vrlo profesionalne i specifične usluge u nautičkom svijetu.

Sa više od tisuću otoka prepunih prirodnim ljepotama Hrvatska je idealna destinacija za jedrenje.

Otoci
Pređenih milja
Brodova isporučeno
Sati na vašoj usluzi
Novi Oceanis 40.1

Novi Oceanis 40.1

Ultra Sailing je već isporučila dva nova Oceanisa 40.1 zadovoljnim klijentima. Oba Oceanisa 40.1 su spremna za sezonu iz Pule i Splita gdje se mogu vidjeti, testirati i unajmiti. Novi Beneteau Oceanis 40.1 je krasni obiteljski krstaš pogođen u svim točkama: dizajn, životni prostor, sigurnost, moderne linije i ogromni volumeni.

U suradnji sa našim partnerima iz časopisa Otvoreno More smo dobili priliku zajedriti sa Oceanisom 40.1 ispred Splita sa Genakerom i zadivljeni smo performansama pod jedrima. Brod je brz, stabilan i jako jednostavan na upravljanju, vrlo se jednostavno upravlja i u marinama i lukama.

Ispod se nalaze nekoliko fotografija.

Investicije u Nautici - Sezona 2022.

Ultra Sailing nudi svim zainteresiranim klijentima i investitorima koji žele postati vlasnik plovila na Jadranu operativni Charter Program koji predstavlja odličnu priliku za sigurnu investiciju u nautici. Već je vrijeme da iskoristite prilike koji će se pružiti za 2022. nautičku sezonu, stoga Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Već sada možete rezervirati jedan od ponuđenih plovila za sljeseću nautičku sezonu:

Za sva pitanja nam se slobodno javite, stojimo Vam na raspolaganju, Vaša Ultra!

 

Sretan Božić & Nova Godina 2021

Sretan Božić & Nova Godina 2021

Nova 2021. nautička sezona i godina su nam pred vratima. Naše kolege i cijeli tim su već od prije fokusirani na 2021. sezonu i rade na tome da bi jedrilice i katamarani bili potpuno spremni i pripremljeni za naše prve charter goste u ranom proljeću.

Pratimo i situaciju sa brodogradilištima, u nekoliko navrata smo imali priliku slušati vijesti iz prve ruke uz na Online prezentacijama. To nam je ujedno bila i odlična direktna veza sa grupom i proizvodnjom. Vrlo je važno za nas da znamo sve informecije o isporakama, novim modelima i ostalim uslugama iz prve ruke.

S obzirom da se je Jesenski dio prodajne sezone u više navrata doživio promjene plana i propustili smo inaće najvažnije jesenske sajmove kao i mogućnosti testnih jedrenja, u Ultri Vam nudimo mogućnost posjete, testiranja svih relevantnih modela iz Hrvatske tokom cijele godine. Iz naših bazi, na upitu, tako možete vidjeti novi Oceanis 30.1, novi Oceanis 40.1 (od Ožujka 2021.), Oceanis 46.1, Oceanis 46.1 First line, Oceanis 51.1, First 53 Yacht, First 18 i mnoge druge modele iz ove i prijašnjih generacija.

Vezano na sljedeće evente i manifestacije, Dusseldorf Boot sajam nautike je odgođen za mjesec Travanj (od 17. do 25.), čekamo više detalja o izloženim modelima Beneteau-a. Dok ćemo u Hrvatskoj sigurno sudjelovati na Croatia Boat Show u Splitu (od 7. do 11.), najvećem proljetnom eventu na domaćem tržištu, to će biti odlična uvertira novoj nautičkoj sezoni.

U pripremi su i durgi projekti i eventi o kojima ćemo Vas pravovremeno obavjestiti.

U slučaju pitanja ili upita, slobodno nas kontaktirajte, Vaša Ultra!

Svim našim klijentima, partnerima i prijateljima želimo Sretan Božić i Sretnu Novu Godinu 2021.!

Zajedno prema 2021. godini.

Zajedno prema 2021. godini.

Nautička sezona i godina 2020. bliži se svom kraju. Zajedno s njom, nadamo se i nepredvidljive situacije koje smo susreli, usred Covid 19 svjetske pandemijske krize. U nadi smo da će se naši životi, što prije je moguće vratiti u staru, dobro nam poznatu normalu.

Ultra Sailing može biti zadovoljna postignutim rezultatima, obzirom na okolnosti poslovanja neposredno prije, tijekom i nakon nautičke sezone:

  • Isporučili smo sva plovila u dogovorenim terminima uz minimalno kašnjenje i tako ispunili svoj obveze prema brodogradilišta, bankama, klijentima i investitorima.
  • Omogući smo našim kupcima – novim vlasnicima plovila – da zajedre na svojim plovilima kako bi najbolje moguće koristili nautičku sezonu, kako za izolaciju, tako i za svoj zasluženi godišnji odmor.
  • Charter sezona, iako nešto kraća, bila je vrlo uspješna. I ove godine udomaćili smo stotine jedriličara, obitelji i zaljubljenika u sport na našim jedrilicama i katamaranima.
  • Naša nova charter baza u Puli (ACI Pomer) se pokazala kao odličan potez.

U našoj charter floti dobili smo najpopularnije i najnovije modele iz naših principala, to su prije svega novi Beneteau First 53 Yacht kojeg jedini nudimo u luksuznom charteru u svijetu (!) te najbolji katamaran 2020. godine – novi Fountaine Pajot Elba 45.

Sa više od 25 godina iskustva u nautici, Ultra Sailing s nestrpljenjem dočekuje 2021. nautičku sezonu, koja će, nadamo se biti izazovnija i uspješnija od 2020. godine. Naime, nema sumnje, Hrvatska će – i u ovoj sezoni – biti jedna od najuspješnijih turističkih i nautičkih destinacija u Europi i svijetu.

U najavi imamo nekoliko dolazaka u sezoni 2021., prije svega najnoviji model iz Beneteau grupe Oceanis 40.1, točnije jedan u Puli, drugi u Splitu. Fountaine Pajot brodogradilište je u 2021. godine najavio najnoviji model katamarana Isla 40 (umjesto uspješne Lucie 40). Također, dobili smo priliku uskoro preuzeti novu Islu 40 u Maestro-Vlasničkoj verziji. Nova Isla 40 „Island Escape“ biti će u našoj katamaranskoj bazi u marini Baotić – (Trogir-Seget)

U ponudi za naše klijente nudimo mogućnosti investicije u naš CM program za nekoliko raspoloživih modela. Za sve upite, detalje & komentare slobodno nam se javite.

Rado smo u kontaktu sa našim partnerima, klijentima, vlasnicima plovila i onima koji će to tek postati.

Vaša Ultra