First 36 (2022)

od 238.813 € (PDV nije uklj.)

Novi BENETEAU First 36 je dobio zadaću da premosti jaz između visoko tehnološki razvijenih regatnih brodova i uobičajene grupe višenamjenskih jedrilica pod srodnim nazivnikom cruiser-racer.
Da bi bili još precizniji, čak i standardna verzija novog First 36 ima razvijenu sposobnost  glisiranja već u uvjetima vjetra srednje jačine, uvjetima moderate breeze.

Kad skinete posebnu regatnu opremu za rukovanje regatnim jedrima i odlučite ploviti sa obitelji na krstarenju ili običnom dnevnom jedrenju, sjedala u kokpitu sa jastucima povećavaju sjedeće površine i skladišni prostor konopa za privez, bokobrane i sl.

Stol u kokpitu je dovoljno velik da za njim ugodno sjedi posada od 6 odraslih osoba.
Dodatno, dizajneri su osmislili i dodatnu platformu za kupanje koja daje ugodan prilaz moru sa minimalne visine, bez da na bilo koji način umanjuje pomorske osobine broda u plovidbi.

Jednostavnost, komfor i višestruka upotrebljivost elemenata unutrašnjosti razvila je First 36 između i unutar klasičnog  rasporeda sa tri kabine.

Najveću dominaciju unutrašnjosti salona preuzima središnji hladnjak sa dodatnom i sklopivom kuhinjskom površinom, na ovaj način kuhinjski prostor ovog broda ulazi u kategoriju puno većih jedrilica, kao veoma bitan element korištenja broda.
Prolazni prostor oko stola sa posebno sklopivim salonskim stolom dozvoljava i u jedrenju iznimno veliki prostor za slaganje jedara i opreme prema potrebi rasporeda težina, ovisno o uvjetima plovidbe, tzv. stacking.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi