Oceanis 40.1

od 234.500 € (PDV nije uklj.)

Jednostavan u jedrenju i pristupačan

Dizajn trupa povećava prostor na prednjem djelu palube i olakšava pristup, cirkulaciju i sidrenje. Kokpit je prilično prostoran, puno veći nego na prethodnom Oceanisu 41.1 i konkurencije. Novi Oceanis 40.1 je pametno zamišljen kako bi omogućio jasno razgraničenje između komfornih i aktivnih zona. Ovo je glavna snaga tog novog 40 stopa krstaša. Izmišljeno je postavljen kako bi se omogućio jasan razgraničenje između aktivnih i opuštajućih prostora. To je najveća snaga nog 40 stopa krstaša Beneteau grupe.

Vodilice kroz koje prolaze podizači i gindaci vode sve do oba kola kormila koji su pomaknuti dodatno prema krmi. Na taj način se dobije još veći prostor oko stola u kokpitu za 6 odraslih osoba, ispod kojeg je smještena splav za spašavanje. Dvije klupe u obliku L sa obje strane stola su slobodne jer su podizači i vinčevi glavnog smješteni na pod-palubnom prostoru.

Unutrašnji volumen i prirodno osvjetljenjen

Oceanis 40.1 dolazi u 4 različita rasporeda interijera sa 2, 3 i 4 kabine kako bi odgovarao svačijoj ideji života na brodu. Parovi i velike obitelji osjećat će se kao da su kod kuće! Vlasnička varijanta nudi komfornu vlasničku kabinu s pripadajućim tušem. Verzija s 4 kabine i dalje ima vlasničku kabinu s duplim krevetom, ali s dodatnom kabinom s ležajevima na kat. U dvije boje drva, Oraha ili Hrasta, unutrašnji stil talijanskih dizajnera Nauta u Milanu odlikuje se izuzetnom svjetlošću i pametnim rasporedom dnevnih prostora.

Kuhinjski prostor smješten na desnoj strani paralelno sa trupom pruža puno spremišta i mjesta za pohranu. Dok se na lijevoj strani nalazi veliki salon, zajedno sa stolom i pomičnom klupom, a stol u pokraj ulaznih stepenica je veliki navigacijski stol.
Ne možete ne primijetiti osjećaj prostora, prirodno osvjetljenje i prirodnu cirkulaciju zraka zahvaljujući velikim i širokim prozorima.

12 metara i toliko prostora!

Oceanis 40.1 nastavlja uspjeh starije sestre Oceanisa 51.1, rođene 2017. godine i koja je obilježila novu eru Beneteau krstaš. Volumen i prostor na palubi i unutra iznutra su bez presedana, ali dizajnero Marc Lombard nije učinio nikakve ustupke za performanse. Uz to, Oceanis 40.1 dostupan je u različitim rasporedima, kobilicama i opremom, kako bi zadovoljio najzahtjevnije mornare, u pogledu udobnosti i užitka u jedrenju. Za Obitelji, parove, prijatelje, mlade i stare generacije, ovaj svestrani novi 12-metarski krstaš savršeno je prilagodljiv vašim potrebama krstarenja!

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi