Oceanis 60 Yacht (2022)

od 928.200 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Novi raspored kokpita pruža osjećaj jednostavnosti i sigurnosti: pristup prema prednjem dijelu palube je na istoj razini uz pomoć širokih prolaza. Dvije pozicije iz kola kormila su optimizirane tako da se svi manevri mogu izvesti bez napuštanja kormila. Ugrađeni sustavi kao što su Ship i Seanapps omogućuju kontrolu nad svim sustavima na plovilu i omogućuju jednostavno održavanje i praćenje. Bimini je dostupan u 2 konfiguracije. Tvrda verzija ima središnji dio koji klizi prema naprijed kako bi se podesila količina prostora pod zaštitom u kokpitu. Posada će stoga uvijek pronaći najbolji kompromis između zaštite i prirodne ventilacije. Velika prostorna garaža za gumenjaka može prihvatiti gumenjaka od 2,8m tender (Jet). Gumenjakom upravljate električnim vitlom za jednostavno spremanje i spuštanje u moru.

Unutrašnji dizajn

Kuhinja, smještena u sredini broda, proteže se uz duž cijele širina broda: na lijevoj strani su spremišta i sustave hlađenja; na desnoj strani su sudoper, pećnica i perilica posuđa. Postoji značajan prostor za pohranu i inovativan raspored radne ploče. Veliki salon u kojem šest osoba može sjediti oko stola okrenut prema prostoru za opuštanje s mekom sofom. Zakrivljeni navigacijski stol omogućuje kapetanu da sudjeluje u svim raspravama na brodu. Dostupna u verziji s 3 kabine i 3 kupatila, Oceanis Yacht 60 dolazi s dvije različite završne obrade: boja oraha u standardu ili svijetla hrastovina kao opcija. Mnoge karakteristike prešanog drva se odlično poklapaju s velikim lakiranim bijelim površinama i pristaju uz ekskluzivne tekstilne površine. Zajedno stvaraju izrazito modernu atmosferu. Luksuzna i opuštajuća vlasnička kabina nudi privatnost i prekrasan pogled na more. Krevet se otkriva s desne strane tek nakon što prođete kupatilo, vlasnička kabina je opremljena s dovoljno prostora za pohranu.

Poznati dizajneri Roberto Biscontini i Lorenzo Argento stvorili su svijet profinjenosti u ovoj jahti za oceansko krstarenje od 60 stopa.

Uz duljinu trupa od gotovo 18 metara, Oceanis Yacht 60 ima elegantnu i sofisticiranu siluetu, istovremeno zadržavajući svoj elegantan dizajn i izvrsne pomorske kvalitete.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi