Prije desetak godina bili smo oduševljeni našom flotom One-Design jedrilica First 35 i First 45 koja su se nalazila u našoj charter bazi u Marini Kaštela. Na tim plovilima smo godišnje organizirali nekoliko regata pretežito za inozemne jedriličare. U to vrijeme bili smo jedina tvrtka za iznajmljivanje plovila koja je u svojoj floti imala 10 plovila istog dizajna First 35 i First 45 u Hrvatskoj. Dakle, uzbuđenje s brandom Beneteau First se i dalje nastavlja s našom novom First linijom jedrilica.

Ultra Sailing je jedina tvrtka na svijetu koja može ponuditi First modele kao ekskluzivna ponuda za najam. Iz naše splitske baze u sezoni 2023. možete rentati kompletnu liniju First modela od 36 do 53 stopa. First 53 Yacht se može unajmiti samo s posadom dok Firstove 27, 36 i 44 možete rentati bez skipera u klasičnoj ‘’bareboat’’ ponudi chartera.

Naši Firstovi su opremljeni za regatne programme i za one željni komfornog jedranja na Jadranu. Interes iskusnih jedriličarai željni pravog jedrenja na za to predviđene jedrilice je svake godine sve veći, kako bi odgovarali njihovim zahtjevima imamo poseban tim zadužen za naše Firstove.

Više detalja o ponudi i modelima možete dobiti na ovaj link (…)