Investirajte u nautici i postanite vlasnik Beneteau jedrilice s nama. Ultra Sailing je odabrala listu zanimljivih plovila za sljedeću charter sezonu koju nudimo svim zainteresiranim klijentima i partnerima. Trenutna 2023. Nautička sezona s novim izazovima je sada u punom zamahu i moramo biti zadovoljni s ostvarenim rezultatima, do sada. Naš je fokus već u 2024. nautičku sezonu i već možemo biti zadovoljni s najavljenim rezultatima i prema našim iskustvima. Ultra Sailing uvijek nastoji poboljšati svoju ponudu i velikom ponosom nudimo danas veliku flotu modernih i atraktivnih Beneteau jedrilica iz različitih baza na Jadrana, opremljenih prema najvišim standardima nautike i različiti u smislu opreme i rasporeda kabine kako što bolje odgovarali potrebama tržišta. Svi naše brodovi su opremljeni s punim izborom opreme i jedara a sve je veći brod plovila opremljenih s jedinicama klimatizacije npr. Naši tehničar na pontonu i kolegice u bookingu su uvijek na usluzi kako bi bili fleksibilni i prilagodljivi potrebama našim gosta u charteru. Ultra Sailing je također jedina agencija koja može ponuditi sve First modele (First 27, 36, 44 & 53) iz jedna baze u ACI marini Split.

Za sljedeću smo nautički sezonu planirali nove akvizicije i nove modele u ponudi kako bi dodatno obogatili našu flotu. Najatraktivniji i najpopularniji modeli poput Oceanis 40.1, Oceanis 46.1 & Oceanis 51.1 i dalje pokazuju jako dobre rezultate a već imamo i ogroman interes tržišta za dolazećeg novog Oceanisa 37.1 koji se može opremiti s 3 kabina & 2 kupaone. Naš glavni cilj je imati Oceanis 37.1 već u Biograd na sajmu nautike u Listopadu, a za one kojima se žuri ga mogu vidjeti u Cannes već u Rujnu. Drugi cilj je isporučiti sve predviđene modele na vrijeme da budu spremni za 2024. sezonu. Velika je novost i mogućnost narudžbe nove verzije Oceanisa 40.1 s 4 kabine.

Možemo ponuditi naše usluge ključ u ruke svim klijentima: otvaranje nove tvrtke u Hrvatskoj, financiranje kroz Leasing programe partnerskih banaka, definirati opremu za optimalno plovilo u charteru i voditi računa o svim administrativnim radnjama prije i nakon isporuke po principu ‘’ključ u ruke’’. U slučaju da ste zainteresirani za naš program, stojimo Vam na raspolaganju i možemo Vam poslati konkretne ponude i projekcije da dobijete malo bolju sliku prije odluke.
Vaša Ultra Vam stoji na raspolaganju za sve vrste upita, slobodno nas kontaktirajte na: sales@ultra-sailing.hr

Kako to izgleda u praksi?:

1. Odlučili ste se za kupnju i znate koji vas model najviše zanima
2. Na temelju našeg iskustva, zajedno definiramo opremu broda za optimalne rezultate
3. Uplaćujete predujam za potvrdu kupnje (20.000 EUR + VAT za Oceanis 46.1 npr.) i potpisujemo kupoprodajni ugovor i CM ugovor, narudžba se zaključi na vaše ime
4. Do isporuke, Beneteau ne traži dodatnih plaćanja, vaša jedina obveza je otvoriti tvrtku u RH (ako nemate postojeću tvrtku). Ovaj proces je jednostavan i odrađuje se uz pomoć odvjetnika (po potrebi), cijeli postupak traje cca. 15 radnih dana
5. U međuvremenu vas možemo spojiti s nekoliko domaćih banaka koje mogu ponuditi i usluge financiranja putem Leasinga i započeti proces prikupljanja dokumentacije za odobrenje. U slučaju da ne trebate financiranje, ne trebate ništa posebno pripremiti u ovom periodu.
6. Od prilike 3 tjedna prije isporuke dobijete obavijesti o plaćanju balansa.
7. Kad je brod u cijelosti isplaćen prema Brodogradilišta, tražimo termin za ukrcaj od transportera. Transport traje od prilike 5 radnih dana iz Francuske za Hrvatsku. Kada brod stiže u marini, kontroliramo svu opremu i počinjemo proces isporuke koji također traje jedan tjedan (priprema i montaža jarbola, zaštitni premazi, jedra, tende i sve detalje prije i nakon porinuća).
8. Kad je plovilo spremno za transfer, isporučujemo ga u charteru bazi i tamo ga preuzima voditelj baze da ga pripremi do kraja za charter sezonu (sigurnosno oprema, posteljina, posuđe, tende itd.). Brod je spreman za charter i može početi raditi i ostvariti prihode.
Sve nove modele koje nudimo za sljedeću sezonu su već u našoj booking listi za 2024. sezonu.

Detalji & brojke:


- Novi Oceanis 46.1 opremljen za najam će koštati cca. 365.000EUR + VAT (456.250EUR) spremno za jedrenje u Hrvatskoj.
- Učešće za Leasinga je 40% od kompletnog bruto iznosa, odnosno 182.500EUR
- Vaša tvrtka će dobiti cijeli iznos PDV-a natrag od prilike 40ak dana nakon aktivacije Leasinga, odnosno 91.250EUR
- Ovo znači da je neto učešće koje Kupac plaća 182.500 - 91.250 = 91.250EUR
- Ostataj iznosa se financira kroz Leasing u periodu od 84 mjeseci npr. (60%, odnosno 273.750EUR)
- Iznos rate za standardni leasing program je 4.048,87 EUR (s kamatom od 6,7%)
2024 ponude i prilike:
Postanite vlasnik plovila i odaberite najbolji model koji će najviše odgovarati vašim potrebama i mogućnostima. U sezoni 2024. vam možemo ponuditi Oceanis 37.1, Oceanis 40.1 (s 4 kabine!), Oceanis 46.1 & Oceanis 51.1. Imat ćemo također mogućnosti ponuditi i First 44 u sklopu posebno CM programa.
Cijene, ponude, kalkulacije i ostale informacije možete dobiti na upitu, slobodno nas kontaktirajte.