Oceanis 55.1

od 370.800 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Vlasnik Oceanis 55.1 uživat će u izvrsnim senzacijama i sigurnoj plovidbi na uravnoteženom trupu, uz praktičan i jednostavan plan palube i visokim standardom završne obrade. Uključuje važne inovacije, kao što su luk (roll bar) u kokpitu, položaj jarbola, ulazne stepenice od 45° i električnom krmenom platformom. Opremljen Incidence D4 Performance paketom, Oceanis 55.1 je sposoban za nevjerojatne izvedbe u moru na jedra.

Unutrašnji dizajn

Pionir u svojoj kategoriji, Oceanis 55.1 posjeduje izvanrednu razinu udobnosti interijera. Uz većih palubnih i bočnih prozora za optimalno osvjetljenje, potpuno ostakljeni i odvojeni tuš u vlasničkoj kabini. Ova jedrilica ima ugodnu atmosferu. Kuhinjski prostor je vrlo dobro opremljen i prostran,unutrašnji raspored se može prilagoditi u više varijanti, možete ga personalizirati sa različitim bojama drva i obloga za profinjenu i ugodnu atmosferu.

Oceanis 55.1 je brod za velike uzbudljive projekte, jako je privlačan oku i atraktivan, onoliko je njime manevrirati. Ovaj krstaš je prvi korak prema svijetu većih jahti.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi